PRENADAL A ALCOVER I VALLS

16 DE DESEMBRE 2018

Oferta válida hasta el: 16/12/2018

49,50€

Sortida de Rubi

  Turismo Activo, Cultural,

Ver oferta completa en PDF »


16 DE DESEMBRE 2018

PRE-NADAL A ALCOVER I MERCAT DE NADAL A VALLS

 

Sortida per autopista direcció Valls i Alcover on esmorzarem (inclòs). A continuació ens dirigirem a la veïna població de VALLS on tindrem temps lliure per recórrer el seu típic MERCAT DE NADAL, d´aviram i elements Nadalencs. Aquesta és una ciutat de tradició de mercats, fires i activitats mercantils, amb el mercat de Nadal es pot reviure de nou el tipisme i la tradició dels pollastres, vius, posats amb els carros que d’antic utilitzaven els criadors d’aviram per anar a vendre a Valls. Trobarem una variada oferta d’articles, productes i motius adients per a les festes de Nadal, figures de pesebre i un ampli sector d’artesania diversa.

A l´hora prevista sortida per anar a dinar a ALCOVER.

Avui, com a dia proper a les FESTES DE NADAL, gaudirem d´un entorn festiu i d´una sobretaula especial ambientada amb motius Nadalencs i amb música en viu de la que tots en podrem gaudir.

Salida por autopista dirección Valls y Alcover donde desayunaremos (incluido). A continuación nos dirigiremos a la vecina población de VALLS donde tendremos tiempo libre para recorrer su típico MERCADO NAVIDEÑO, d e aves y elementos navideños. Esta es una ciudad de tradición de mercados, ferias y actividades mercantiles, con el mercado de Navidad se puede revivir de nuevo el tipismo y la tradición de los pollos vivos puestos con los carros que de antiguo utilizaban los criadores de aves para ir a vender en Valls. Encontraremos una variada oferta de artículos, productos y motivos adecuados para las fiestas de Navidad, figuras de pesebre y un amplio sector de artesanía diversa.
A la hora prevista salida para ir a comer a ALCOVER.
Hoy, como día cercano a las FIESTAS DE NAVIDAD, disfrutaremos de un entorno festivo y de una sobremesa especial ambientada con motivos navideños y con música en vivo de la que todos podremos disfrutar.

 

Menú

Escudella de Nadal amb pilota / Corona de llagostins amb amanida Russa /

Gall d’Indi a la Catalana /Pastís Nadalenc /Pa, vi, aigua, copa de cava /Cafè, gotes de licor

TORRONS I POLVORONS

PREU :  49,50 €

 

SORTIDA:  8.15 H ESCARDIVOL / 8.25 H CAP DE BORJA

Si está interesado en esta oferta y desea más información rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted:


* Campos obligatorios
    Volver